"Fijn dat je met me meedacht! De huiswerkopdrachten gaven me veel houvast. Het contact met jou vond ik prettig, adequaat en lekker snel. Dank voor je zorg" (verpleegkundige, 47 jaar)

"Bedankt voor de inzichten die je me geboden hebt" (accountant, 32 jaar)

"Ik heb het gevoel een goede balans te hebben gevonden en sta weer met plezier op" (veiligheidsdeskundige, 58 jaar)

"De huiswerkopdrachten hebben mij goed geholpen. En wat voelt het heerlijk om steeds meer momenten te hebben zonder angst en wat voelt mijn lijf heerlijk ontspannen!" (huisvrouw, 38 jaar)

"Ik heb mijn werk volledig hervat en heb ook 's avonds energie" (directeur, 56 jaar)

"Vooral de theorie van het 'miniscript' vond ik een enorme eye-opener" (project medewerker, 29 jaar)

"De oefeningen, literatuur en de gesprekken hebben er toe bijgedragen dat ik rustiger ben geworden en geniet van het leven. Ik ren niet meer van hot naar her, maar neem tijd voor mezelf, mijn familie en vrienden" (student, 26 jaar)

"In de korte tijd dat we werkten, ben ik een heel eind gekomen! Ik werk nu weer en ga mijn medicatie over drie maanden afbouwen" (administratief medewerker, 49 jaar)

"Doordat ik nu weet hoe ik me isoleer en wat mijn favoriete negatieve gedachten zijn, kan ik deze checken met de realiteit. Ik herken nu beter waar ik werkelijk behoefte aan heb zodat mijn neerslachtigheid ook veel minder wordt" (muzikant, 27 jaar)

"Ik realiseer me dat het grote voordelen heeft om me uit te spreken. Omdat ik dat moeilijk vind ga ik bovendien een assertiviteitstraining doen" (onderwijsassistent, 23 jaar)

"Hartelijk dank voor deze belangrijke wending in mijn leven. Ik weet zeker dat ik hier mijn hele leven baat van zal hebben!!!" (product manager, 27 jaar)

"De training kwam op het juiste moment voorbij! Het heeft me vertrouwen gegeven in een onrustige periode" (makelaar, 32 jaar)

"De training heeft mij inzicht gegeven in het proces van overspannen zijn, waarna ik ben gaan handelen" (communicatie adviseur, 37 jaar)

"Het is mij duidelijk dat ik nu keuzes mag maken" (huisarts, 40 jaar)

"Ik heb nu meer balans tussen de taken thuis en op het werk" (directeur, 33 jaar)

"Prettig om ook te luisteren naar anderen in een vergelijkbare situatie" (tropenarts, 34 jaar)

"Ik ben assertiever geworden" (administratief medewerker reclameburo, 29 jaar)

"Ik heb een andere kijk gekregen op mijn leven en heb doelen gesteld die ik behaald heb" (office manager, 33 jaar)

Contact

Inge de Boer & partners
Coachhuis
Oorsprongpark 7
3581ET Utrecht
Tel.: 06 28 656 383
E-mail: inge@ideboer-partners.nl

Kwalificaties